Levertijd

Boerenwebinkel houdt van scherpe prijzen. Wij houden onze prijzen graag laag voor u door onze winkel en magazijn kosten laag te houden door gebruik te maken van externe opslag van toeleveranciers. Alles wat u besteld wordt direct geleverd uit onze winkel en of besteld en geleverd vanuit de magazijnen in Nederland en het buitenland.

Indien uw product niet direct uit het magazijn/winkel in voorraad leverbaar is, bestellen we het door u gekozen product direct bij onze betrouwbare leveranciers. U ontvangt het speciaal voor u bestelde product dan binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis.

Alle bestellingen worden bezorgd via onze betrouwbare partner DPD, DHL of POSTNL. Wij rekenen minimaal € 7,35 verzend kosten voor alle bestellingen groot of klein.

Verzendkosten per vervoerder

Alle bestellingen boven de € 150,- worden gratis aan u verzonden in de gehele Benelux.

Nederland

Om klanten tevreden te stellen werken wij met 3 vervoerders: DPD, DHL of PostNL. Tijdens het afrekenen kunt u eenvoudig een keuze maken voor een vervoerder.

DPD

Verzendkosten € 7,35 Gratis vanaf € 150,-

DHL

Verzendkosten € 7,35 Gratis vanaf € 150,-

PostNL Servicepoint

Verzendkosten € 7,35 Gratis vanaf € 150,- momenteel niet beschikbaar

België

DPD

Verzendkosten € 11,25 Gratis vanaf € 150,-

DHL

Verzendkosten € 11,25 Gratis vanaf € 150,-

Voor verzendingen naar Duitsland rekenen wij € 11,25 incl. btw verzend kosten.

Overige verzendingen binnen Europa tegen €15,95 incl. btw aan verzend kosten.

Verzendingen buiten de EU op aanvraag.

Pakketten verzonden naar België worden 2 keer bij u aangeboden. Indien u na 2 bezorgpogingen niet thuis bent, wordt uw pakket bij een DHL Servicepunt aangeboden voor afhaling.

Ruilen

Als u een product wilt ruilen kunt u dit via email aan ons kenbaar maken.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Let op geen stickers en plakband plakken op dozen welke nog voor verkoop bestemd zijn zoals bijvoorbeeld schoenendozen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening.

Pakketten die niet bezorgd kunnen worden, door de ontvanger geweigerd, of niet binnen 7 dagen worden opgehaald bij een Parcelshop, worden retour gestuurd naar Kuipers Agrishop.

Voor deze wijze van retour sturen rekent Boerenwebinkel achteraf € 12,50 extra retour kosten. Indien het pakket op normale wijze wordt ontvangen en vervolgens retour wordt verstuurd zijn de reguliere afspraken van toepassing.

Ruilingen en/of teruggaven die niet binnen 14 dagen na levering worden aangemeld en aansluitend binnen 14 dagen worden opgestuurd, worden niet geaccepteerd en verwerkt;

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Het retour formulier(herroeping formulier) kunt u HIERaanvragen bij onze klantenservice. Of download het hier in PDF

Dit formulier graag zo volledig ingevuld als mogelijk en duidelijk voorzien van uw naam, adres en keuze of het gaat om een ruiling dan wel retour zending, graag nogmaals uw volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst op het retour formulier vermelden.

U dient dit formulier bij te sluiten in uw retour zending. Retouren zonder dit herroepingsformulier worden door ons niet behandeld.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.