Verf en Behang

Bekijk ons assortiment benodigdheden voor verf en behang. Verf en behang zijn bijna altijd met elkaar verbonden. Een nieuw behang op de muur, dan ook maar nieuwe verf op het kozijn, de plinten of het plafond. Voor het verven en behangen vindt u vele benodigdheden zoals verf, beits, kwasten en rollers, plamuurgereedschap zoals plamuurmessen en sc...

Bekijk ons assortiment benodigdheden voor verf en behang. Verf en behang zijn bijna altijd met elkaar verbonden. Een nieuw behang op de muur, dan ook maar nieuwe verf op het kozijn, de plinten of het plafond. Voor het verven en behangen vindt u vele benodigdheden zoals verf, beits, kwasten en rollers, plamuurgereedschap zoals plamuurmessen en schildersmessen en vele schuurmiddelen.

Voordat u gaat verven of behangen is het van groot belang dat u weet wat u wil. Welke kleur krijgt het behang of welke kleur verf komt er op de muur of kozijnen. Als u dit weet, kunt u beginnen met de voorbereiding.

Schuren en plamuren voor het verven en behangen.

Voordat u kunt verven of behangen dient u de ondergrond te bewerken. Schuren met verschillende soorten schuurmiddelen zoals schuurpapier. gebruik eerst een grove korrel schuurpapier en voor de afwerking schuurpapier met een fijne korrel. Gaten en kieren kunt u opvullen met vulmiddelen zoals houtvuller of gipsplaatvuller welke u eenvoudig met een plamuurmes kunt aanbrengen.

Plamuurgereedschap zijn er in verschillende maten. Een groot plamuurmes voor het snelle werk of een klein plamuurmes voor het nette werk.

Verf

Na het schuren en plamuren kunt u de ondergrond behandelen met grondverf om zo het onbehandelde hout een grondlaag te geven. Na het aanbrengen van de grondverf kunt u dit licht schuren en daarna de juiste verf aan brengen.

Voor het aanbrengen van verf kunt u een verfroller of verfkwast gebruiken. Of u een kwast of roller moet gebruiken hangt af van het soort verf, soort ondergrond en het doel. Kwasten en rollers zijn er in vele varianten. Kwasten met varkenshaar en geitenhaar en voor grondverf, waterverf of voor saus.

Meer

Verf en Behang Er zijn 89 producten

Subcategorieën

 • Verf

  Bekijk ons assortiment verf. Boerenwebwinkel heeft voor het grootste deel Koopmans Verf in het assortiment. Grondverf, hoogglans of zijdeglans verf of Aqua verf op waterbasis voor binnen. voor het aflakken vindt u verschillende soorten lak zoals parket lak en jacht lak

 • Spuitlakken

  Bekijk ons assortiment spuitlakken. Spuitlakken zitten in spuitbussen en zijn eenvoudig aan te brengen door de verf te spuiten op de te behandelen materialen. Spuitlakken in vele kleuren en van verschillende merken zoals Colorworks en Hammerite

 • Kwasten

  Kwasten nodig? Voor het verven of lakken kunt u kwasten of rollers gebruiken. Afhankelijk van het materiaal en het doel, kunt u kiezen voor een kwast of roller. In ons assortiment vindt u vele verschillende kwasten met o.a. lange of korte haren en voor acryl verf of grondverf.

  Wegwerpkwasten zijn goedkope kwasten. Voor het betere verf werk zijn er duurdere kwasten met varkenshaar of geitenhaar. Duurdere kwasten houden beter de haren vast zodat u niet telkens de haren uit het geverfde stuk moet halen.

  Rollers zijn er in verschillende soorten. Lakrollers voor het aanbrengen van lak. Muurverfrollers met lange of korte vacht voor het aanbrengen van muurverf op muren. Ook losse beugels voor verfrollers en verfbakjes voor rollers vindt u in ons assortiment rollers en kwasten

 • Rollers en beugels

  Rollers zijn er in verschillende soorten. Lakrollers voor het aanbrengen van lak. Muurverfrollers met lange of korte vacht voor het aanbrengen van muurverf op muren. Ook losse beugels voor verfrollers en verfbakjes voor rollers vindt u in ons assortiment rollers en kwasten

 • Plamuurmessen en...

  Plamuurgereedschap zoals plamuurmessen, plamuurrubbers, schildersmessen en verfkrabbers. Een plamuurmes is een schildersgereedschap om oneffenheden in hout op te vullen met plamuur of een ander opvulmiddel of om gipsplaatvuller in de gaten en naden van gipsplaten te smeren om zo een mooi egaal geheel te krijgen.

  Plamuurrubbers zijn onmisbaar wanneer u plamuur wilt aan brengen op ronde of gebogen ondergronden. Een plamuur rubber is een handig hulpmiddel van klein formaat waarmee u nauwkeurig ronde oppervlakken kunt plamuren.

  Schildersmessen zoals hakmessen, stopmessen en afsteekmessen

  Verfkrabbers en glasreinigers voor het verwijderen van verfresten of voor het verwijderen van verrot hout.

 • Schuurmiddelen

  Schuurmiddelen voor het schuren van de meest voorkomende producten. Schuurmiddelen zoals schuurpapier op rol of schuurpapier per los vel. Schuurpapier wordt altijd genoemd in combinatie met een bepaalde korrel. schuurpapier met korrel 60 bijvoorbeeld. De korrel van schuurpapier betekent de grofheid. Hoe fijner het schuurmiddel hoe fijner er geschuurd wordt, hoe grover de korrel hoe meer er geschuurd wordt in 1 keer.

  Schuurmiddelen voor schuurmachines, zoals Mouse, vindt u ook bij Kuipers Agrishop

 • Afplaktape

  Bekijk ons assortiment afplaktape. Vele soorten afplaktape voor het beschermen en afplakken tijdens het verven. Afplaktape in verschillende breedtes en in verschillende kleuren. Afplaktape van HPX, Tesa en Elma vindt u onder andere in ons assortiment Afplaktape.

  Laat het afplaktape na het verven niet te lang zittenn. Door het afplaktape op het juiste moment te verwijderen, voorkomt u beschadigingen aan oude en nieuwe verf.

 • Verfbakjes en Emmers

  Verbakjes, emmers, inzetbakjes en roosters voor verfrollers nodig? Groot assortiment verfbakjes en emmers zodat u de verf goed kunt verdelen op de verfroller. Verfbakjes in verschillende formaten maar ook inzetkbakjes zodat de verfbakjes schoon blijven en hierdoor meerdere keren te gebruiken zijn zonder dat u ze hoeft schoon te maken.

per pagina
Toont 1 - 30 van de 89 items
Toont 1 - 30 van de 89 items