Dwang en Bindmiddelen

Ruime keus uit dwang en bindmiddelen Snelle levering Gratis verzending vanaf € 100 Dwang en bindmiddelen voor al uw vee

Ruime keus uit dwang en bindmiddelen Snelle levering Gratis verzending vanaf € 100 Dwang en bindmiddelen voor al uw vee

Meer

Dwang en Bindmiddelen Er zijn 76 producten

Subcategorieën

 • Anti-drinkbeugels

  Anti drinkbeugel koe en kalf

  om te voorkomen dan een koe of kalf ongewenst aan een ander uier drinkt. Wanneer er wordt geprobeerd om te drinken prikt de beugel in de uier. De anti drinkbeugel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De kleuren van de beugel staan voor de maat van de beugel. Een anti drinkbeugel bestaat uit een neusring met scherpe punten

  De anti drinkbeugel wordt in de neus gedaan en hangt zo voor de snuit van het dier. Als er wordt geprobeerd om bij een ander te drinken dan prikken de punten in de uier of buik van het andere dier en deze zal schrikken en weglopen of een trap geven

  Anti drinkbeugel of anti drinkring

  De naam van de ring zegt genoeg. De neusring dient te voorkomen dat een koe of kalf ongewenst bij een andere koe of kalf drinkt. De een noemt het een anti drinkbeugel en de ander een anti drinkring maar in feit is het dezelfde neusring voor koeien en kalveren.

  Anti zuigring

  De anti drinkbeugel is bedoeld om te voorkomen dat bij een ander dier aan de spenen gezogen wordt. Daarom wordt aan anti drinkbeugel ook wel anti zuigring genoemd. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld de anti drinkring Suckstop koe

 • Halsters, Riemen en...

  Halsters en riemen voor koeien, kalveren, schapen en lammeren. Halsters of riemen van nylon of leer en voorzien van een karabijnhaak of panieksluiting in vele kleuren en lengtes.

  Zoekt u een halster voor een keuring of een touwhalster voor het afleveren op de veemarkt? Boerenwebwinkel uw online boerenwinkel heeft het.

 • Koeliften en Spanbeugels

  Bekijk ons assortiment koeliften en spanbeugels. Een koelift wordt gebruikt als een koe niet meer zelfstandig kan staan na een val of bij melkziekte. De koelift wordt om de heup botten van de koe gedaan en kan met behulp van een traktor of shovel opgetild worden zodat de koe weer op 4 poten staat.

  Een spanbeugel wordt gebruikt tijdens het melken. Sommige koeien trappen telkens bij het melken. De koe trapt de melkapparatuur zo telkens af. Door het plaatsen van de spanbeugel kan de koe geen trap beweging meer maken en blijft de melkapparatuur zitten totdat de koe uitgemolken is.

  Ook voor onderdelen voor koeliften of spanbeugels bent u bij Boerenwebwinkel op het juiste adres. Wij kunnen bijna alle onderdelen voor de gangbare producten in de veehouderij leveren. Staat een bepaald onderdeel niet in onze webshop dan kunt u altijd bellen of mailen en dan kijken wij graag voor u of wij het onderdeel kunnen leveren

 • Veedrijver

  Bekijk ons assortiment professionele veedrijvers voor koeien, kalveren en varkens. Een veedrijver of veeprikker wordt gebruikt om vee op te drijven. Een veedrijver geeft lichte stroom stoten aan het vee waardoor het vee gaat lopen. Een veedrijver wordt veel gebruikt op veemarkten en bij het laden van vee in een vrachtwagen.

  In ons assortiment dwang en bind middelen vindt u verschillende soorten veedrijvers

 • Stier- en Koegeleiding

  Stier- en Koegeleiding

  Bekijk ons assortiment Stier- en Koegeleiding. Zoekt u een stierenring of stiergeleider of nesklem voor stier of koe? Boerenwebwinkel heeft alles voor het begeleiden van stier of koe.

  Neusringen of stierenringen voor stieren

  Een permanente (het neustussenschot perforerende) neusring is alleen toegestaan bij stieren. Soms krijgt een koe of kalf een neusring met stekels om te voorkomen dat deze bij een ander dier melk drinkt. Deze ring is niet perforerend, maar klemt om het neustussenschot heen.

  De stier krijgt een neusring om dit gevaarlijke dier hanteerbaar te maken voor een begeleider. De neus is een zeer gevoelig lichaamsdeel. De neusring heeft een diameter van 8 tot 12 cm afhankelijk van de grootte van de stier.

  Bij een agressieve stier wordt wel een kort touw aan de neusring bevestigd. Als de stier zijn kop naar beneden brengt om aan te vallen, dan zal hij zelf op dat touw gaan staan en is het gevaar even geweken. In principe is de neusring niet bedoeld om de stier te leiden; dit gebeurt door middel van een touw aan het halster. Er wordt (tijdelijk) een touw aan de neusring bevestigd om te kunnen ingrijpen als de stier agressief wordt. Soms wordt een stok gebruikt met een haak die in de ring haakt.

  Neusklem

  Ook vindt u in ons assortiment stier- en koegeleiding neusklemmen voor koeien of stieren. Een neusklem wordt aangebracht in de neus van koe of stier. Op deze manier is de koe of stier in bedwang te houden of te begeleiden

per pagina
Toont 1 - 30 van de 76 items
Toont 1 - 30 van de 76 items